קפיטל מרקט - פורום שוק ההון | בורסה | שוק ההון | מסחר במט"ח | לימודי שוק ההון | וול סטריט | סקירת מט"ח יומית | פורום אגח | ניתוח טכני - יוסי אלוף

- יוסי אלוף - פורום שוק ההון - קפיטל מרקט

עכשיו 07 ספטמבר 2010, 02:58

כל הזמנים הם UTC + שעה [ שעון קיץ ]

- יוסי אלוף | קפיטל מרקט - פורום שוק ההון

פורום שוק ההון - קפיטל מרקט | - יוסי אלוף

תוכנות שוק ההון

לימודי שוק ההון

מסחר במטח

וול סטריט

אופציות מעוף

מסחר בבורסה

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוסי אלוף
הודעהפורסם: 31 מרץ 2010, 07:56 

yossi כתב:
לא יאומן החוצפה של הבחור הזה, לבן אדם אין שום רישיון או הסמכה הוא מסתובב כבר מעל לשנה וכל פעם מביא איזה סקופ חדש, בהתחלה זה התחיל מפורום שחוק מעו"ף שהמטרה הייתה "ללא כוונת רווח", ומעניין לאט לאט הוא פתאום עושה מזה ביזנס.... פתאום יום אחד מופיע באתר שחקן מעו"ף של יוסי אלוף פרסומות, או קי מקובל, שלב הבא הוא עושה מכרז עמלות של בתי השקעות (רק שוכח להגיד לסוחרים שם שהוא מקבל חלק מהעמלות בהחזר לכיסו הפרטי .... לא שהעמלות שהוא השיג כאלה טובות... תאמינו לי אני מכיר את הסיפור מקרוב לא סתם הייתי משמיץ), עכשיו מדברים על קרן גידור.... פתאום אני קורא עכשיו בגלובס שהוא עושה איחוד עם עוד כמה אתרים... אז אולי תפסיק לספר סיפורים מר יוסי אלוף אם אתה רוצה להרוויח כסף זה בסדר אבל למה לשחק אותה כאילו אתה פילנטרופ !!!

עכשיו אני מבין למה כשרשמתי בפורום שלהם שהעמלות שלהם (שחקן מעו"ף) לא כל כך טובות הם הסירו את התגובה שלי פעמיים, חשבתי שזה באג במערכת שלהם, אם יוסי אלוף צריך להרוויח משהו מהעמלות האלה אני מבין שהוא הוסיף את זה על חשבון סוחרים שלא יודעים מהם מחירי השוק :x :x

חזור למעלה
 פרופיל אישי דואר אלקטרוני  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2010, 23:49 
סמל אישי של המשתמש

יוסי, רק שכחת לציין שהאדון הנחמד מר' יוסי אלוף זה שלא עושה למטרת רווח ועובד ומתאמץ כל כך קשה לקדם את העסק שנקרא שחקן מעו'ף,
שילם רק כמה עשרות אלפיי שקלים למגזין G של גלובס (מגזין תדמית) על מנת לקדם את העסק שלא למטרות רווח עלק .
וכל הקטע הזה של הפורומים ממש מבריק איך שיושבים להם שם כמה אנשים ומנהלים שם את הפורום וכותבים שם תגובות מיוזרים שבכלל לא קיימים (פיקטיבים)
אותה אישה שלא אנקוב בשמה מפעט צינעת הפרט (שמה צויין בכתבות תדמית של G בגלובס) יושבת ימים שלמים וכותבת בפורום ועונה לעצמה ביוזר אחר ומפתחת דיון מלא ושופע הכולל תישבוחות ומעלות לאותו יוסי אלוף "איזה תותח אני לא מאמינה בזכותו עשיתי החודש 40% אחוז פשוט לא יאומן"
והיא ממשיכה לענות לעצמה ביוזר אחר, כן גם אני עשיתי הרבה כסף בזכותו ,והיא ממשיכה ורושמת עוד שעה "הוא" יעלה לפורום וכולם אחוזי ציפיה לאדון כאילו אלוהים עולה לפורום עוד רגע וכן הלאה וכן הלאה...ממש גורמת לאנשים תמימים להיות כל כך נרגשים :shock: כאילו עוד רגע סוף העולם, אין ספק עושה עבודה טובה, רק בשביל זה היה שווה שהאתר יכניס כמה לירות שישלם משכורת לגברת :lol:
דרך אגב האייטם הזה שודר בלילה כלכלי ואדון יוסי אלוף נשאל שם מה יש לו לומר על כך שבפורום רשומים מספר גדול של משתמשים רשומים בערך (2000-3000)ובפועל ישנם שם בערך 200 רשומים רסמיים,על כך אלון גל לא קיבל תשובה אלה תשובה מתחמקת שהוציאה אותו (יוסי אלוף) בבזיון בכתבה :? ,ממש בושה.וכל זה על משהו של למטרת רווח. :lol:
מה הוא חושב לעצמו שכולם סתומים וכולם אנשים דבילים שצועדים אחריו כמו עדר כבשים באש ובמיים???, :x
זה ממש זלזול באינטלגנציה של האנשים,אבל מה לעשות כנראה שיש משהו בדרך שהוא החליט לקדם את עסקיו וכנראה שיש לא מעט אנשים תמימים וחסרי נסיון בחיים שמוכנים אפילו לתת לו את כספם שינהל להם אותו.
רק תיזכרו בכמה פרשיות מהעבר,לדוגמה הפרשה של "ברוקר טוב" אם אתם זוכרים ועוד לא מעט תוכניות של אמנון לוי ורפי גינת על תחמנים כאלה ואחרים שגרמו לאובדן כספי של מליונים לאנשים ולפעמים זה כל כספם בעולם,כספי פנסיה וכו'.

חברים יקרים מתי כבר תלמדו שאין בעולם שלנו ארוחות חינם,אני בשוק ההון לא מעט שנים ויודע בדיוק איך עובדים הדברים גם מאחורי הקלעים, אני רק אומר לכם תהיו זהירים עם הכספים שלכם כי בסופו של דבר אנשים, מי שיהיה הכי אחראי לכספכם הם אתם בלבד ולאף אחד אחר לא יהיה באמת איכפת מה יעלה בגורלו של כספכם :| :idea: :idea: :idea: .

חזור למעלה

הודעהפורסם: 30 מרץ 2010, 20:03 
סמל אישי של המשתמש

לכל מי שלא מכיר את הסיפור של אתר שחקן מעו"ף אשר יוסי אלוף הסכים להודות אחרי תקופה ארוכה שהוא הבעלים שלו, מוזמן לראות את הדיון עליו כאן:
viewtopic.php?f=9&t=281

חזור למעלה

נושא ההודעה: יוסי אלוף
הודעהפורסם: 30 מרץ 2010, 19:36 

לא יאומן החוצפה של הבחור הזה, לבן אדם אין שום רישיון או הסמכה הוא מסתובב כבר מעל לשנה וכל פעם מביא איזה סקופ חדש, בהתחלה זה התחיל מפורום שחוק מעו"ף שהמטרה הייתה "ללא כוונת רווח", ומעניין לאט לאט הוא פתאום עושה מזה ביזנס.... פתאום יום אחד מופיע באתר שחקן מעו"ף של יוסי אלוף פרסומות, או קי מקובל, שלב הבא הוא עושה מכרז עמלות של בתי השקעות (רק שוכח להגיד לסוחרים שם שהוא מקבל חלק מהעמלות בהחזר לכיסו הפרטי .... לא שהעמלות שהוא השיג כאלה טובות... תאמינו לי אני מכיר את הסיפור מקרוב לא סתם הייתי משמיץ), עכשיו מדברים על קרן גידור.... פתאום אני קורא עכשיו בגלובס שהוא עושה איחוד עם עוד כמה אתרים... אז אולי תפסיק לספר סיפורים מר יוסי אלוף אם אתה רוצה להרוויח כסף זה בסדר אבל למה לשחק אותה כאילו אתה פילנטרופ !!!

נערך לאחרונה על ידי yossi בתאריך 31 מרץ 2010, 07:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + שעה [ שעון קיץ ]

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  

- יוסי אלוף

הכותבים עשויים להחזיק בפוזיציה מסויימת ואין לראות את דבריהם כהמלצה או ייעוץ כלשהו אלא כדעה בלבד !

- יוסי אלוף

בורסה

מניות

מניות בורסה

שוק ההון

פורום שוק ההון

מסחר במט"ח

ניתוח טכני

חברים ברשת

אופציות מעו"ף מניות מודיעין יהש

חברת פור אקסלנט - 4xcellent

אג"ח

trade 770 קפיטל מרקט - פורום שוק ההון

ישראל בורסה

וול סטריט אפריקה ישראל מאיה בורסה

קבוצת רכישה בהרצליה

פורקס

פורקס פלייס נטדניה

חדשות כלכלה

שחקן מעוף סולאריה מניית גבעות יהש מכללת קאש פלואו - cash flow לימודי שוק ההון   ישראמקו יהש

לילה כלכלי

פורום נדלן עמלות בנקים גבעות יהש קורס השקעות פורום אג"ח    מניית ישראמקו יוסי אלוף
  סאמיט הזדמנות ישראלית ספר ללמוד אגחים השקעות נדלן    

קידום אתרים בגוגל - seo

פרוטליקס הזדמנות ישראלית ספר ללמוד אגחים

מפת אתר

City Trade Center

- יוסי אלוף

- יוסי אלוף

The phpBB Group : 2006 //-->

Blue Moon by Trent © 2007
עיצוב זה תורגם ע"י עידן בן עזרא מאתר הבית"רים