קפיטל מרקט - פורום שוק ההון | בורסה | שוק ההון | מסחר במט"ח | לימודי שוק ההון | וול סטריט | סקירת מט"ח יומית | פורום אגח | ניתוח טכני - סקטור הגז והנפט "גבעות יהש"

- סקטור הגז והנפט "גבעות יהש" - פורום שוק ההון - קפיטל מרקט

עכשיו 10 ספטמבר 2010, 06:19

כל הזמנים הם UTC + שעה [ שעון קיץ ]

- סקטור הגז והנפט "גבעות יהש" | קפיטל מרקט - פורום שוק ההון

פורום שוק ההון - קפיטל מרקט | - סקטור הגז והנפט "גבעות יהש"

תוכנות שוק ההון

לימודי שוק ההון

מסחר במטח

וול סטריט

אופציות מעוף

מסחר בבורסה

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סקטור הגז והנפט "גבעות יהש"
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2010, 18:58 
סמל אישי של המשתמש

השורטיסטים בת"א לא נחים: הגדילו פוזיציה על טאואר לשיא, הפחיתו בגבעות
יתרות השורט על טאואר זינקו לשיא של 80 מיליון שקלים. בגבעות נסגרה פוזיציה של 109 מיליון יה"ש

http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=245415

חזור למעלה
 פרופיל אישי דואר אלקטרוני  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2010, 06:32 
סמל אישי של המשתמש

הכנסות ראשונות לשותפות גבעות: מכרה לבז"ן נפט בהיקף של 408 אלף שקל

http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=245335

חזור למעלה

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2010, 19:33 

נראה לי שמחר גבעות תעלה שוב פעם בגדול (אולי יותר מ-30%) . הביטחון שמשדר לוסקין למשקיעים מאוד מעודד.

חזור למעלה

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2010, 11:10 
סמל אישי של המשתמש

אני די הערכתי שאחרי פרסום התוצאות תבוא איזה שהיא דעיכה בגבעות והיא אכן באה. תדעו שהדעיכה באה אך ורק בגלל מנתחים טכניים שסוחרים על המניה - וזה בסדר.
הם קיבלו איתות יפה - מימשו את המניה וקונים אותה היום בזול יותר. שאפו.

אז מה היה לנו כאן?

היה ביום הגדול - GAP UP - שזהו פער מחירים שנפער כלפי מעלה. פערים כידוע דינם להסגר. הפעם הפער נסגר מהר מאוד והסיבות לכך הם:
* יציאה ענקית מרצועות הבולינג'ר שנתנו איתות מצויין לשורטיסטים וגם למחזיקים במניה שהגיע זמן המימושים.
* הנר היפני ביום הגדול - סגר בשליש התחתון שלו מה שעודד הרבה סוחרים למכור.
* ואם מסתכלים מחוץ לטכני הרי שהתקשורת הצטרפה לחגיגה ועזרה למוכרים ללבות את העיניין.

כרגע הפער נסגר. חזרנו לרצועות בולינגר. ה-RSI תקין. ויעדים כמו: 11.0, 12.0, 13.0 אגורות אם ינועות בקצב סביר ולא בתנועה חדה מידי נראים כיעד ריאלי לימים הקרובים.
כבר היום המניה מטפסת 5.32% ולא נראה שיש משהו שהולך לעצור אותה.

קבצים מצורפים:
הערה לקובץ: גבעות עולם
 גבעות.png
גבעות.png [ 56.55 KiB | נצפה 50 פעמים ]
חזור למעלה

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2010, 20:38 
סמל אישי של המשתמש

מיקה, איזה נאיבית את ... עזבי אסור להתרגש זה חלק מהעיניין.
אם לא יהיו פראיירים שימכרו לא ייווצרו הזדמנויות נוחות לקניה - את חייבת להסתכל על זה ככה.

רוצה עוד הזדמנויות מצחיקות:
- תעיפי מבט בנתונים של מודיעין יהש, הזדמנות יהש ועכשיו גם טבע .
תנתחי את המניות האלו לעומק ותביני שכן... לפעמים השוק טועה והשוק משלם.

חזור למעלה

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2010, 20:34 

שועל כתב:
גבעות באישון לילה: "כמות הנפט המצטברת במאגר - 1.525 מיליארד חביות"; הדו"ח המלא - בספטמבר
החברה הודיעה הלילה כי כמות הנפט במאגר המצטברת בכל המקטעים לכל 1 קמ"ר היא 19 מיליון חביות ■ מדגישה כי אין בנתונים כדי להעיד על שיעורי הנפט בר ההפקה בשטחי הקידוח שלה ■ המשקיעים ייאלצו לחכות חודש נוסף לקבלת הערכות באשר לשיעורי הפקת הנפט הצפויים

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?Fromelement=NewsMain&did=1000582247

גבעות תעשי לי דירה !

לא מבינה מה מדגישים שההודעה פורסמה באישון לילה?
מה עדיף ? שיוציאו הודעה באמצע היום, בהפתעה, בלי יכולת לתת לסוחרים להערוך את החישובים והערכות שלהם? ליצור בלבול ואנדרלמוסיה?
הרי אם הם היו רוצים להמנע מביקורות של העתונות הם היו צריכים להוציא את ההודעה בצהריים ואז הכתבים לא היו מספיקים אפילו לחשוב להוציא תגובות.

חזור למעלה

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2010, 20:28 
סמל אישי של המשתמש

גבעות ללא הפסקה: יבוצעו מבחני הפקה במקטעים 7 ו-8, הציוד לביצוע הפעולה יגיע לארץ רק בסוף אוקטובר
(עדכון) - קודם לכן דיווחה החברה על כינוס אסיפה "לשם מתן הבהרות יזומות לדברים שמפורסמים בכלי תקשורת שונים, שנראה שלא הובנו נכונה וכן תיקון פרטים לא מדוייקים או תיאורים לא נכונים שהופיעו בפרסומים כאמור וכן מתן תשובות לשאלות"

בהודעה נאמר עוד כי "מקטעים 7 ו- 8 בעלי פוטנציאל גבוה אך לא ידוע בשלב זה האם הם מכילים נפט או גז חופשי. בכדי להיערך לאפשרות של הפקת גז בלחצים גבוהים על השותפות לשדרג ולהתאים חלק מציוד ההפקה הנוכחי. כמו כן על השותפות ליבא את החלקים הנדרשים מחו"ל ולבצע את התאמת ציוד ההפקה והרכבתו כאמור לפני הגעת ציוד ה-FRAC לאתר הקידוח".

בנוסף, "השותף הכללי הכין תוכנית להשלמת הבאר הן בצורה שתאפשר הפקת נפט מכל המקטעים במידה ומקטעים 7 ו-8 מכילים נפט, והן בצורה שתאפשר הפקת נפט מהמקטעים התחתונים (מקטעים 1 עד 6) במידה ומקטעים 7 ו-8 מכילים גז חופשי".

לבסוף אומרים בגבעות כי בהתאם להסכם עם החברה הזרה שתבצע את פעולת ה-FRAC, הציוד הנדרש לביצוע הפעולה צפוי להגיע ארצה לקראת סוף אוקטובר (זאת מאחר והציוד יהיה בשימוש עד לאמצע אוקטובר). השותף הכללי יבצע פעולות הכנה של הבאר לביצוע פעולת ה-FRAC ולא יבצע פעילות הפקה מהבאר עד לאחר שהציוד הנדרש לביצוע הפעולה יגיע לאתר מגד 5.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?Fromelement=NewsMain&did=1000583097

חזור למעלה

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2010, 18:14 
סמל אישי של המשתמש

ice כתב:
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=244462

הבהרות מצד גבעות.

באמת לא ברור לי למה בדיוק מכנסים אסיפה - יתכן בגלל הנפילות במניה. יתכן בגלל שב"שותף" חוששים שלא מבינים מספיק את משמעות הדו"ח ההנדסי שפורסם. האמת אותי זה לא כ"כ מעניין.
אני יודע רק דבר אחר ברור: אם בתי השקעות רצו לקנות את המניה בשערים 17-18 אגורות למניה רק לפני יומיים ודבר לא השתנה מאז זה אומר שהמניה שווה יותר. הרבה יותר!!!

ואם יש פראיירים שעושים שיקולים אחרים ומוכרים את המניות שלהם בזול - זאת הבעיה שלהם וההפסד כל כולו שלהם.

ברור לי שיש בשוק סוחרים שלא מעניין אותם הנפט אלא אחוזי תשואה קטנים ולכן כשהם רואים רווח מינורי הם רצים למכור - שיבושם להם. כאשר המניה תיהיה ב-30 -40 אגורות הם ישובו לקנות את המניה שוב.

גבעות עוקפת את כלי התקשורת: מזמנת אסיפת הבהרה ביום ב'
כינוס האסיפה "לשם מתן הבהרות יזומות לדברים שמפורסמים בכלי תקשורת שונים, שנראה שלא הובנו נכונה וכן תיקון פרטים לא מדוייקים או תיאורים לא נכונים שהופיעו בפרסומים כאמור וכן מתן תשובות לשאלות"

http://www.globes.co.il/news/article.as ... t=MoreNews

ICE , אתה יודע מה הקטע?
אפשר להתמודד מול אנליסט עויין או שניים אבל קשה מאוד לעמוד מול צבא שלם של עיתונאים שבאים רק להשמיץ ולהוציא כתבות ציניות. הרי בכל פינה הספורט הלאומי של הכתבים הכלכליים הפך ל"מי יכול להוציא את גבעות עולם בצורה המכוערת ביותר.
באחד המקומות (בלי להזכיר את שמו של העיתון) אף הזכירו לנו קטעים היסטוריים משנת 2004 .
אז אני בהחלט מבין גם את המשקיעים שפאניקה וגם את השותף הכללי שחייב להסביר ולנקות את שמו. בנינו גם אם לי לא היה ביטחון במעשי בגלל מישהו שמסביר לי אישית כל דבר וכל שלב בעסק הזה שנקרא חיפושי נפט - לך תדע,,, אולי גם אני הייתי מוכר ברגע של חולשה.

חזור למעלה

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2010, 17:55 
סמל אישי של המשתמש

http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=244462

הבהרות מצד גבעות.

באמת לא ברור לי למה בדיוק מכנסים אסיפה - יתכן בגלל הנפילות במניה. יתכן בגלל שב"שותף" חוששים שלא מבינים מספיק את משמעות הדו"ח ההנדסי שפורסם. האמת אותי זה לא כ"כ מעניין.
אני יודע רק דבר אחר ברור: אם בתי השקעות רצו לקנות את המניה בשערים 17-18 אגורות למניה רק לפני יומיים ודבר לא השתנה מאז זה אומר שהמניה שווה יותר. הרבה יותר!!!

ואם יש פראיירים שעושים שיקולים אחרים ומוכרים את המניות שלהם בזול - זאת הבעיה שלהם וההפסד כל כולו שלהם.

ברור לי שיש בשוק סוחרים שלא מעניין אותם הנפט אלא אחוזי תשואה קטנים ולכן כשהם רואים רווח מינורי הם רצים למכור - שיבושם להם. כאשר המניה תיהיה ב-30 -40 אגורות הם ישובו לקנות את המניה שוב.

חזור למעלה

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2010, 12:47 

לי זה מריח כמו משחק שבשליטת בית ההשקעות שדרש וגם יקבל הבהרות. במשך הזמן הזה הוא ינסה להשיג לעמו כמות יחידות השתתפות מספיקה על-מנת להתכסות על השורטים שלו.

הרי היא היתה עולה היום הרבה מעבר ל70-80% אם היה מסחר... כי באמת מדובר כאן על כמויות עצומות.

מעניין אם כספי השורט הושקעו מהנוסטרו של אותו בית השקעות או מכספי משקיעים תמימים שכרגע יאכלו אותה חזק !!!

חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + שעה [ שעון קיץ ]

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  

- סקטור הגז והנפט "גבעות יהש"

הכותבים עשויים להחזיק בפוזיציה מסויימת ואין לראות את דבריהם כהמלצה או ייעוץ כלשהו אלא כדעה בלבד !

בורסה

מניות

מניות בורסה

שוק ההון

פורום שוק ההון

מסחר במט"ח

ניתוח טכני

חברים ברשת

אופציות מעו"ף מניות מודיעין יהש

חברת פור אקסלנט - 4xcellent

אג"ח

trade 770 קפיטל מרקט - פורום שוק ההון

ישראל בורסה

וול סטריט אפריקה ישראל מאיה בורסה

קבוצת רכישה בהרצליה

פורקס

פורקס פלייס נטדניה

חדשות כלכלה

שחקן מעוף סולאריה מניית גבעות יהש מכללת קאש פלואו - cash flow לימודי שוק ההון   ישראמקו יהש

לילה כלכלי

פורום נדלן עמלות בנקים גבעות יהש קורס השקעות פורום אג"ח    מניית ישראמקו יוסי אלוף
  סאמיט הזדמנות ישראלית ספר ללמוד אגחים השקעות נדלן    

קידום אתרים בגוגל - seo

פרוטליקס הזדמנות ישראלית ספר ללמוד אגחים

מפת אתר

City Trade Center

The phpBB Group : 2006 //-->

Blue Moon by Trent © 2007
עיצוב זה תורגם ע"י עידן בן עזרא מאתר הבית"רים